Skeutje Bij

meer dan alleen eten!!!


Een ongekende smaaksensatie

Catunambú is een Spaans familiebedrijf dat zich sinds 1897 met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk roasten van de lekkerste hoge kwaliteit koffiebonen uit alle uithoeken van de wereld met een intens aroma, een uitzonderlijke smaak en versheid.

Spaanse pasión, gezelligheid en levensvreugde in een ambachtelijk gebrouwen kop koffie!

Historie

Wij zijn Catunambú, een 100% Spaans familiebedrijf dat zich sinds 1897 met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk roasten van de lekkerste hoge kwaliteit koffiebonen. Ons merk dankt zijn naam aan Juan Ferrer, een Colombiaanse koffiebrander die naar het Spaanse Sevilla (Andalusïe) uitweek om er zijn levensdroom na te streven: mensen gelukkig maken met een heerlijke kop kwaliteitskoffie. Hij doopte zijn koffie ‘Catunambú’, naar een inheemse stam uit zijn geboorteland, en opende een klein winkeltje in het hartje van de stad waar hij de koffie brandde en aanbood aan zijn gasten. Het legde hem geen windeieren en al snel openden er meer koffieshops hun deuren. Vandaag is Catunambú een van de oudste en bekendste koffiemerken in Spanje, marktleider in horecakoffie en het enige dat nog 100% in Spaanse handen is. Naast in meer dan 7.500 premium horecazaken en gourmetshops, vindt u onze koffie ook in de rekken van de beste grootwarenhuizen.

Sinds een drietal jaar zijn wij volop bezig met het veroveren van de Benelux-markt en ook de Nederlandse horecagasten lijken te vallen voor het intense aroma van onze koffie. Catunambú wordt er geschonken in meer dan 300 horecazaken en in juli 2015 sleepten we de Ketelbinkie prijs in de wacht voor beste horecakoffie van Rotterdam! We nemen ook geregeld deel aan horecabeurzen en beschikken over een zeer ervaren verkoopteam dat onze klanten graag bijstaat met professioneel koffie-advies.